Ga je voor een gin tonic? Of toch liever een wodka martini?

Er zijn heel veel verschillende soorten alcoholische dranken en iedereen heeft zo zijn eigen voorkeur. Eigenlijk zijn bier, wijn en cocktails niet meer weg te denken tijdens een gezellig avondje. Wanneer je uitgaat naar een bar of club, wil je natuurlijk de lekkerste drankjes bestellen. Tegenwoordig halen steeds meer mensen de lekkerste drankjes in huis. Drank bestellen kan namelijk eenvoudig en snel online. Maar wat zijn nu populaire drankjes? Wodka en Gin zijn voor veel mensen onmisbaar geworden. Gin is een populaire drank die veel mensen graag drinken. Er zijn verschillende soorten gin en er zijn veel verschillende manieren om gin te combineren. Wodka is een sterke drank die veel mensen heerlijk vinden. Wodka wordt heel vaak gedronken in combinatie met andere dranken. In deze blog bespreken we uitgebreid waarom wodka en gin zo populair zijn. 

Gin van bekende topmerken

Gin is een populaire alcoholische drank die meestal gemaakt wordt van kruiden en jenever. Het kan ook gemaakt worden van andere basis spirits, zoals vodka. Gin wordt veel gedronken in cocktails en heeft een aantal populaire varianten, zoals gin tonic, martini en Tom Collins. Ben je ook wel toe aan een gin tonic, en wil je graag gin kopen? Bij Topdrinks bestel je eenvoudig en snel online jouw favoriete gin. Profiteer van een snelle levering en kies uit meer dan 5000 unieke dranken. Kies bijvoorbeeld voor de heerlijke gin van bekende topmerken als Hendrick’s, Tanqueray en Bombay Sapphire.

Wodka steeds populairder

Wodka is een populaire drank en er zijn veel verschillende soorten. Er zijn twee verschillende soorten wodka, namelijk gearomatiseerde wodka en pure wodka. De populaire drank wordt gemaakt van onder andere tarwe en rogge, en komt met name uit belangrijke wodka regio’s als Rusland, Polen, Frankrijk en Nederland. Vroeger werd wodka gedronken met het idee dat het de vruchtbaarheid zou verbeteren en de lust zou opwekken. 

In Nederland wordt wodka vaak gemixt met frisdrank of fruitsapjes. Wodka wordt ook vaak gebruikt in cocktails en kan verkocht worden met smaakjes zoals framboos of sinaasappel. Het is dan ook niet verwonderlijk dat wodka zo populair is onder drankliefhebbers. Het percentage alcohol in wodka kan variëren, maar de meeste wodkas zitten tussen de 35% en 50%. Wodka wordt vaak gezien als een feestdrank omdat het vrij sterk is, maar het kan ook heerlijk verfrissend zijn om tijdens een warme dag te drinken in combinatie met een fruitsapje en ijs. Bestel jouw favoriete wodka snel en eenvoudig online in de webshop van Topdrinks!

Similar Articles

Comments

Most Popular