Wat te doen bij impotentie?

Er zijn veel mannen die last hebben van impotentie, wat simpelweg betekent dat hun penis als ze opgewonden zijn niet zo stijf wordt als ze zouden willen. In veel gevallen wordt de penis wel een beetje stijf, maar soms blijft de gehele erectie uit. Zeker bij manen die wat ouder worden is dit vaak het geval, maar het komt helaas steeds vaker bij jongere mannen voor. Gelukkig zijn er een aantal dingen die je zelf kunt doen aan impotentie, hoewel het niet altijd volledig omkeerbaar is.

Boost je testosteronniveau

Een van de eerste dingen die mannen wordt aangeraden als ze last hebben van impotentie is hun testosteronniveau te verhogen. Als je testosteronniveau namelijk voldoende hoog is, is de kans dat je last hebt (of krijgt) van impotentie een stuk kleiner. Hoe je dat doet? Simpel, in de sportschool! Ga eens aan krachttraining doen in plaats van enkel hard te lopen of zelfs helemaal niet aan sport te doen. Zo gauw jouw spiermassa begint te groeien en je voldoende eiwitten eet, kun je ervan uitgaan dat je testosteronniveau aan het stijgen is.

Leefstijlfactoren die invloed hebben op impotentie

Heb jij wat kilo’s overgewicht? Dan is de kans groot dat je een sterkere erectie krijgt als je die overbodige kilo’s kwijtraakt. Zeker als je meer dan tien kilo te zwaar bent, kan dat een effect hebben op jouw erectie. En zoals je hierboven al hebt kunnen lezen is sporten tevens goed voor je testosterongehalte, reden temeer om aan de slag te gaan!

Andere leefstijlfactoren die een negatief effect hebben op je erectie zijn natuurlijk roken en (veel) alcohol nuttigen. Ze zijn niet goed voor je hormonen, net als ongezonde voeding met veel suiker en vet. Een goede basis is dan ook een dieet met veel eiwitten, maar weinig snelle koolhydraten, verzadigde vetten. Kies voor veel verse groenten en fruit, volkoren granen, kip, rundvlees en af en toe vis. Dan zul je je over het algemeen een stuk fitter voelen.

Een laatste redmiddel: erectiemiddelen

Wat de reden ook is dat je last hebt van impotentie (het kan immers ook door een onderliggende ziekte zijn), erectiemiddelen zijn altijd een optie. Kamagra bijvoorbeeld, werkt vrij snel en geeft je een hele krachtige erectie. Je moet het wel op tijd innemen en seksueel opgewonden zijn, anders werkt het niet, of niet voldoende. Het is immers geen wondermiddel, maar kan je erectie wel ondersteunen. Je kunt het bestellen via www.kamagrajellyshop.com waarna je het super snel in een neutrale verpakking in huis hebt. Maar vergeet niet: je voeding en leefstijl heb je zelf in de hand, dus besteed ook daar aandacht aan! 

Similar Articles

Comments

Most Popular