Woonidee: verlicht je huis niet met prullaria maar met planten

Ik ben onlangs verhuisd naar mijn eerste zelfstandige woning. Zoals gewoonlijk rennen mijn ouders naar buiten om te helpen met zowel de verhuizing als klusjes. Naast gebruikelijk neemt mijn moeder de leiding. Ze lijkt zich ervan bewust dat ze haar kind momenteel op een overvloed aan zelfredzaamheid in de zee van zelfredzaamheid duwt, ver van de risicovrije volwassen haven, vanwege het feit dat elk klein ding uitstekend moet zijn. 'Alle wandvlakken moeten wit zijn', stelt ze. 'Dat is een neutrale kleur, daar kun je niet omheen. Als je eens wat anders wilt, kan dat constant.' Kan er geen pin tussen krijgen.

Een onpersoonlijk air bnb-gevoel

We zijn momenteel een paar dagen extra en ook mijn verblijf is voltooid. Via kennissen krijgen we zowel een uitzonderlijke kast als een bank. Toch lijkt het nog geen huis. De muuroppervlakken zijn smetteloos wit, de meubels sterk maar een beetje saai, en ook de New Yorkse poster die mijn moeder aan de muur heeft geplakt, voelt ook niet echt vertrouwd aan. Het is mogelijk omdat ik nog nooit in New York City ben geweest. Mijn woonplaats is onpersoonlijk. Het ziet eruit als een gemiddeld air bnb-huis. Ik sta op het punt om kansen te kopen en ook om mijn huis een beetje op te laden. Schildert met 'Residence is where the heart is', glazen containers met mooi zand en ook andere comfortabele snuisterijen. Toch overtuigt een maatje me op het laatste moment van niet. Hij zegt dat ik alleen maar een groot aantal kamerplanten nodig heb.

Een huis vol planten voor in huis

Interieurplanten brengen veel meer leven en comfort dan saaie ornamenten. Een vensterbank in huis vol planten is een plezierige in- en uitkijk. De randen van het gebied zijn ook geschikt voor veel kamerplantenkleur. Ik ben overtuigd en hij verwijst me naar een site vol met kamerplanten op Wout.com. Een groot aantal milieuvriendelijke vrienden is hier te ontdekken. Elk met een gedetailleerde samenvatting en exacte instructies over hoeveel zonlicht, water en warmte het beste zijn voor de details van kamerplanten. Ze zijn vandaag komen opdagen en ik weet nu zeker dat ik de juiste keuze heb gemaakt. Mijn huis is niet langer kaal en onpersoonlijk. Er staan ​​kamerplanten in die ik zelf heb uitgekozen en die bij mij passen. Met een beetje hulp van Wout.com is het ook een makkie om ze tot leven te brengen. Koop nu gewoon die New Yorkse poster bizar!

Similar Articles

Comments

Most Popular