Mijn dag

Mijn

regelmatige start vroeg in de ochtend. Mijn alarmsysteem gaat af en ik blijf daar nog vijf minuten liggen. Dan gaat mijn 2e alarmsysteem af en ga ik op pad. Ik kijk op mijn telefoon of er berichten zijn om te zien of er iets bijzonders in de wereld is gebeurd. Dan heb ik stoelgang en douchen. Ik kleed me aan, doe mijn make-up en ga naar beneden. Daarna bestel ik een mok koffie en maak ik ontbijt. Ik scroll een tijdje op internet en daarna ga ik mijn tanden kammen. Ik neem de auto en ga waarschijnlijk naar mijn werk.

Via de grijze gangen

Op de werkvloer neem ik de lange saaie passages door. Dan valt me ‚Äč‚Äčiets op. Wat ook een beetje beter kan op kantoor. De gangen zijn eenvoudig met lelijke felle lichten. Als voorbeeld ben ik hoogstwaarschijnlijk op besled.nl gaan kijken naar LED verlichting. Hier vond ik goede lay-outlampen die goed in de gangen passen. Ik ging ervan uit dat in plaats van grijs ook de gangen een prachtige kleur mochten krijgen. Dus daar begon ik ook aan te werken.

Naar het werk

Ik begon met het herschilderen van de muuroppervlakken met medewerkers, deze klus was snel geklaard omdat we voldoende collega's hadden die het echt niet erg vonden om te helpen om de zaken een stuk positiever te maken. Toen ging ik online met nog een team om die LED-verlichting te bekijken. Zo ontstonden verschillende standpunten. Niemand wilde die lampen in magazijnstijl op kantoor, dus hebben we ze snel verwijderd. Er waren echter lampen die mooi aan het muuroppervlak konden hangen. Ze passen bovendien mooi bij de gloednieuwe wandvlakken. Dus we begonnen het meteen te kopen. Dit was allemaal heel eenvoudig met de automatische website. Betaal eenvoudig met suggestie, paypal of betaalkaart en u bent klaar. Wacht dan gewoon op de levering. Die, volgens de website, hier zeker binnenkort ook komt.

Creatief zijn

Na deze banen keerde ik terug naar huis. Het was een productieve dag. Ik ging schoonmaken, het was een puinhoop en ik moest nog de was doen. Nadat alles klaar was bezocht ik wat ik zeker zou gaan eten. Ik had niet veel meer in mijn koelkast. Dat was dus de volgende dag boodschappen doen. Momenteel moest ik gewoon creatief zijn met wat ik had. Ik had een beetje extra kip en pasta. Ik dacht dat ik dat zou maken en mijn eigen rode pesto zou maken en dat moet wel goed zijn.

 

Similar Articles

Comments

Most Popular