Kent u de verschillende kevers al?

Je hebt ze waarschijnlijk wel eens in de tuin gezien, en misschien heb je er ook aan gedacht om meikevers te beheren of andere kevers uit de tuin te houden. Maar eigenlijk zijn het echt leuke dieren. Maar als je fruit of groenten kweekt. Daarna heb je ze natuurlijk liever niet in de buurt. U heeft een aanzienlijk aantal kevers en ongedierte in uw tuin. En misschien ken je er al een aantal, en misschien ook niet. Maar dan zullen we je hoogstwaarschijnlijk aan deze kleine beestjes voorstellen.

Welke kevers zijn er?

Je hebt aaskevers, bastaardeekhoornkevers (ja, dat is een mondvol) en ook bladkevers. Maar daarnaast heb je ook een rozenkever, frambozenkevers en kortschildkevers. Misschien ben je je bewust geworden van een paar ervan, en misschien begrijp je er een paar niet. Maar we gaan er momenteel een noemen die je zeker zult begrijpen en die je ook vaak hebt gezien, vastgehouden en over je hand hebt gegeven. Dit klinkt misschien heel vreemd en je denkt er momenteel niet aan om een ‚Äč‚Äčkever op je heem te laten wandelen. Maar we zijn allemaal een beetje gek op deze kleine kever. We hebben het over een lieveheersbeestje. Iedereen begrijpt ze, of ze nu rood met zwarte stippen of oranje of geel zijn. We hebben ze allemaal zo snel gezien.

Maar voorbij deze kevers die we eigenlijk al hebben genoemd en degene die iedereen herkent. Laten we een notering houden vanwege het feit dat er nog steeds veel kevers zijn. Er zijn kevers, loopkevers, maar ook slakkeneters. Je hebt snuitkevers, gesimuleerde boktorren (ja, dat zijn ook kevers) en we hebben de vliegende hertskevers. Van het laatste zijn we ons allemaal bewust. We hebben ze misschien niet zo goed gezien of ontdekt in ons gazon als we misschien hebben gedaan. Toch hebben we er waarschijnlijk allemaal wel eens van gehoord. Ook al is het tijdens een biologieles op de middelbare school. En dat weet je, als je eigenlijk veel meer in de biologische instructies bent gegaan met je onderzoeken, heb je verschillende van deze namen gehoord en weet je bovendien wat een waterroofkever is en dat er een vuurkever is.

Als je dit echter niet begrijpt, verbaast het je eigenlijk dat er zoveel verschillende kevers bestaan.

Similar Articles

Comments

Most Popular